We zijn in 2017 begonnen met onze eerste 3D printer. Al snel bleek dat we aan een enkele printer niet genoeg hadden en hadden we twee identieke printers extra aangeschaft. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby, is nu een uitgegroeid tot een bedrijf waarmee we kwaliteit leveren. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Bij ons is iedereen welkom, van de beginnende hobbyist tot professionele ontwerper. We bieden onze diensten aan voor de particuliere en zakelijke markt. Mocht je advies nodig hebben of even willen overleggen over de opties, neem dan gerust contact met ons op.

Het team van CLOUD3D

IMG_2104-2

Lars

Vanuit mijn achtergrond in de IT neem ik de automatisering voor mijn rekening en onderhoud ik de printers en aanverwante techniek. Ook ontwerp ik voor veel van onze opdrachtgevers en houd ik me bezig met het financiële en administratieve gedeelte van de onderneming.

1581778086462

Sven

Met roots in de automotive en werkervaring bij een 3D-print filament fabrikant probeer ik vaak out-of-the-box te denken om tot een totaaloplossing voor onze klanten te komen. Dit komt goed van pas bij CLOUD3D waar ik verantwoordelijk ben voor orderverwerking, van ontwerp tot productie en assemblage.

Klanten die je al voor gingen